KLARAR VI AV DET HÄR?

Pariskunta istuu sohvalla eri päädyissä kädet puuskassa.

VAD HANDLAR DET OM?

Är det här rätt partner för mig? Är det här ett sådant parförhållande som jag vill vara i? Har vi tillräckligt med vägkost för att fortsätta den gemensamma resan?

Fast vi hur skulle vilja är parförhållandet tyvärr inte enbart bra stämning och nedförsbacke. 

Ett fungerande parförhållande är inte samma sak som ett problemfritt parförhållande. I ett bra förhållande har paret förmågan att dela och behandla problem och svåra känslor. Då man i ett tryggt förhållande behandlar problem växer kärleken som bäst och båda kan växa som mänskor.

Vi hämtar med oss till parförhållandet modeller för att tänka och agera som vi lärt oss i barndomsfamiljen. När vi lär oss att förstå vår historia kan vi också bygga förändring.

VAD KAN HJÄLPA?

I parförhållandepaketet handleds du av en empatisk terapeut att antingen själv eller tillsammans med din partner gå igenom grundläggande reflektioner och övningar som ökar den ömsesidiga förståelsen och upplevelsen av att verkligen mötas.

TA KONTAKT MED DEN PROFESSIONELLA DU ÖNSKAR FÖR ATT HÖRA DIG FÖR OM TID.

NEDAN SER DU KONTAKTUPPGIFTER TILL DE PROFESSIONELLA SOM ERBJUDER DET HÄR PAKETET. EN DEL AV TIDERNA FINNS OCKSÅ ATT RESERVERA GENOM DEN ELEKTRONISKA TIDSBOKNINGEN.