Työnohjaajat

Tarjoamme työnohjausta yksilöille, ryhmille, työryhmille ja esihenkilöille. Ote on vahvasti tavoitteellinen. Työnohjauksen aluksi selvitämme yhdessä työnohjauksen raamit ja yhteiset tavoitteet. Näihin palataan ja niitä tarkistellaan prosessin aikana.

 
Koulutuksellinen työnohjaus kytkeytyy usein suoraan koulutuskokonaisuuksiimme. Ammattilaisille tarjoamassamme työnohjauksessa tähtäämme oppimiseen ja teorian ja käytännön integroitumiseen.

Työryhmille räätälöimme työnohjausta juuri sellaiseksi, että se vastaa ryhmän ja organisaation senhetkisiä tarpeita.

Tarkemmat tiedot työnohjauspalveluista, vapaista ajoista ja palveluiden hinnoittelusta saat suoraan työnohjaajiltamme. Koulutuksiin liittyvät työnohjaukset voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Katja Björklund
  • suomi

Katja Björklund

PsT, psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti

TÄLLÄ HETKELLÄ EI VAPAITA KELA-AIKOJA. TILAA VAIN LYHYTTERAPIAAN.

katja.bjorklund@shortum.fi

Katja Björklund on kokenut psykologi, psykologian tohtori, kognitiivinen
psykoterapeutti ja kouluttaja, jonka työskentelyssä näkyy vahva KAT ja integratiivinen osaaminen sekä tutkimuksellinen ote. Katjan kouluttamisessa näkyy monipuolinen osaaminen, selkeys ja jäsentelevyys.
Katjalla on laaja-alaista kokemusta kliinisen psykologin ja kouluttajan tehtävistä erityisesti perheneuvolasta, nuorten matalan kynnyksen hoitopaikoista, kouluista ja YTHS:stä.

Katri Wahlman-Neuvonen
  • suomi

Katri Wahlman-Neuvonen

PsL, neuropsykologian erikoispsykologi, kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti, neuropsykologian kouluttaja- ja työnohjaaja

TÄLLÄ HETKELLÄ EI TILAA UUSILLE KELA-ASIAKKAILLE

+358 50 560 6774
katri.wahlman-neuvonen@shortum.fi

Katri Wahlman-Neuvonen on psykologian lisensiaatti, neuropsykologian erikoispsykologi, kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti ja neuropsykologian kouluttaja- ja työnohjaaja.

Katri Kanninen
  • englanti
  • ruotsi
  • suomi

Katri Kanninen

PsT, psykologi, kouluttajapsykoterapeutti (KAT)

TÄLLÄ HETKELLÄ EI TILAA UUSILLE ASIAKKAILLE

+358 40 741 7795
katri.kanninen@shortum.fi

Katri on psykologian tohtori, KAT kouluttajapsykoterapeutti ja työnohjaaja. Hän on läsnä oleva ja mukaansa tempaava kouluttaja, jonka opetuksessa yhdistyy viimeisin tutkittu tieto ja käytännön monipuolinen kokemus. Katri vetää tällä hetkellä kolmatta KAT-psykoterapeuttikoulutusta ja on kouluttanut lukuisan määrän erilaisia koulutuskokonaisuuksia lyhytterapeuttisesta työskentelystä. Katri kouluttaa suomeksi ja ruotsiksi.

Leena Särkelä
  • suomi

Leena Särkelä

PsL, psykoterapian erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti, Koulutustalon liiketoimintajohtaja

TÄLLÄ HETKELLÄ EI TILAA UUSILLE ASIAKKAILLE

+358 41 517 8088
leena.sarkela@shortum.fi

Leena on psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi, KAT-psykoterapeutti, integratiivinen kouluttajapsykoterapeutti ja työnohjaaja. Hän on innostava ja innostuva kouluttaja, jonka intohimona on teorian ja terapeuttisten taitojen opettaminen käytännönläheisten esimerkkien ja harjoittelun kautta. Leena kouluttaa ja työnohjaa KAT-psykoterapeuttikoulutuksissa ja eri psykologian ja psykiatrian työympäristöissä.

Liisa Uusitalo-Arola
  • englanti
  • ruotsi
  • suomi

Liisa Uusitalo-Arola

PsL, työn ja organisaatioiden erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti (KAT)

TÄLLÄ HETKELLÄ EI TILAA UUSILLE TERAPIA-ASIAKKAILLE

+358 40 779 1829
liisa.uusitalo-arola@shortum.fi

Liisa on psykologian lisensiaatti, KAT kouluttajapsykoterapeutti ja työnohjaaja. Liisan pitkä kokemus, havainnollistavat asiakasesimerkit ja valtava tietomäärä näkyvät Liisan selkeässä tavassa kouluttaa. Liisan erityisalueita ovat muun muassa vahva työelämä- ja työhyvinvointiosaaminen ja opiskeluvalmennus.

Minna Ollikainen
  • suomi

Minna Ollikainen

PsL, psykoterapian erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti, psykoterapeutti YET

TÄLLÄ HETKELLÄ EI TILAA UUSILLE ASIAKKAILLE

+358 50 526 5444
minna.ollikainen@shortum.fi

Minna on psykologian lisensiaatti, psykoterapian erikoispsykologi, kognitiivinen psykoterapeutti, integratiivinen kouluttajapsykoterapeutti ja työnohjaaja. Hän on läsnä oleva, eri näkökulmia käytännönläheisesti yhdistelevä ja vuorovaikutteinen kouluttaja. Hänellä on pitkä kokemus kliinisen psykologin työstä nuorisopsykiatriassa ja psykoterapeutin työstä nuorten ja aikuisten kanssa.