Muut terapeuttisten taitojen koulutukset

Shortumin koulutustarjonta on kohdennettu mielenterveys- ja auttamistyön ammattilaisille, jotka haluavat voida hyvin, kehittyä työssään ja tehdä mielekästä ja myönteistä muutosta edistävää työtä. Kaikkia ammatillisia täydennyskoulutuksiamme yhdistää napakka teoria ja tutkittu tieto, kokemuksellisuus ja sovellettavuus omaan asiakastyöhön ja elämään.

Tulevat koulutukset:

 • Cognitive Analytic Therapy (CAT) and working with young people. 23.9.22, Espoo

  225,00  + ALV
  Koulutuksellinen työpaja tarjoaa relationaalisen KAT- lähestymistavan nuorten, heiden perheidensä ja tukiverkoston kanssa työskentelyyn. Koulutus sopii erityisesti nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskenteleville. Koulutus on englanniksi. The workshop will provide an overview of how CAT can be applied  and adapted in working alongside teens and young people, their families and support system. CAT trainer Lee Crothers, Australia.
 • Hengitys terapeutin työvälineenä 22.3.23

  250,00  + ALV
  Koulutuksessa opit lisää mm. hengityksen ja vuorovaikutuksen yhteydestä, tutustut hengityskoulun perusharjoituksiin ja saat välineitä auttaa stressaantunutta ja ahdistunutta asiakasta. Koulutukseen otetaan max. 16.  
 • Kehollisuus psykoterapiassa 27-28.10.2022, Espoo

  450,00  + ALV
  Koulutus sisältää luento-opetusta, keskustelua, kokemuksellista työskentelyä kehollisten interventioiden avulla 2-3 hengen ryhmissä sekä kokemusten reflektointia.
 • Auringonvalon spektri heijastuu kämmeneen

  Motivoiva haastattelu muutostyöskentelyssä

  225,00  + ALV
  Motivoivan haastattelun koulutuksessa paneudutaan motivaation virittämisen ja vahvistamisen taitoihin ja tyyliin. Koulutuksessa opitaan muutostyöskentelyn motivointitaitoja ja muutoksen edesauttamista myös haastavammissa asiakastilanteissa. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, tilaa ilmoitukset, niin pyrimme järjestämään koulutuksen toiveiden mukaan.  
 • Tunnekeskeinen terapia (EFT): teoriasta käytäntöön 8.-9.12.2022 Espoo

  385,00  + ALV
  Ytimekäs koulutus perehdyttää tunnekeskeisen terapian perusteisiin (engl. emotion-focused therapy, EFT). Koulutuksessa opit jäsentämään asiakkaan ongelmia tunnekeskeisen terapian välinein; syventämään kipeitä tunnekokemuksia niiden muuntamiseksi sekä hyödyntämään konkreettisia tekniikoita, kuten tuolityöskentelyä, korjaavien tunnekokemusten virittämiseksi. Lisätietoa koulutuksesta
 • See Far terapeuttiset kortit

  See Far CBT ja assosiatiiviset kortit Espoo 11.11. ja 16-17.12.2022

  660,00  + ALV
  Haluatko uusia välineitä traumahoidon työkalupakkiisi? SEE FAR CBT -malli on israelilaisten (Lahad & Doron) kehittämä, kognitiiviseen terapiaan pohjautuva menetelmä. Assosiatiivisten korttien avulla avataan vaikeita muistoja tai tuskallisia traumamuistoja ja työstetään niitä uudelleen mielikuvissa, luovalla tavalla.