Lyhytpsykoterapia – Lyhyt työote ja tapausjäsennyksen taito psykoterapeuteille

450,00  + ALV

ETÄKOULUTUS

Lyhytterapeuttisia taitoja syventävä ja vahvistava koulutus psykoterapeuteille. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, tilaa ilmoitukset.

Tuote ei ole saatavilla.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Koulutuksen pohjana on lyhytterapeuttisen työotteen I moduuli ja sen antien soveltaminen psykoterapeutin työssä. Se keskittyy lyhytterapeuttiseen työotteeseen kokonaisuutena ja erityisesti yksilöllisen tapausjäsennyksen taitoihin.

Koulutus toteutuu etänä ZoomPro -ohjelmaa käyttäen. Infokirje ja zoom-linkki koulutukseen lähetetään noin viikkoa ennen koulutuksen alkua. Koulutuspäivien aikataulu on klo 9-16. Kouluttajana toimii Liisa Uusitalo-Arola

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Tämä kaksipäiväinen koulutus on tarkoitettu psykoterapeuteille, jotka haluat vahvistaa ja monipuolistaa lyhytpsykoterapian tekemisen taitojaan kognitiivis-analyyttiseen viitekehykseen pohjautuvan tapausjäsennyksen teossa ja yksilöllisen lyhytterapeuttisen prosessin rakentamisessa.

Koulutuksen sisältö

Tämä kaksipäiväinen koulutus toteutetaan etäkoulutuksena ZoomPro-ohjelmaa käyttäen. Koulutuksen seuraava ajankohta ei ole tiedossa. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, tilaa ilmoitukset.

Koulutuksessa opitaan mäppäämään eli tekemään karttatyöskentelyä Mäppi® menetelmän avulla, ja saadaan kokonaiskuva lyhyestä interventioprosessista.

Liisa Uusitalo-Arola

Kouluttajana

Kouluttajana työ- ja organisaatiopsykologi, kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Liisa Uusitalo-Arola.

Liisan pitkä kokemus, havainnollistavat asiakasesimerkit ja valtava tietomäärä näkyvät Liisan selkeässä tavassa kouluttaa. Liisan erityisalueita ovat muun muassa vahva työelämä- ja työhyvinvointiosaaminen ja opiskeluvalmennus. Tutustu lisää Liisaan ja hänen kirjoittamiin kirjoihinsa täältä.

TILAA KOULUTUSILMOITUKSET

Koulutus pyritään järjestämään kiinnostuksen mukaan.

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088