Tule töihin Shortumiin

Shortumissa yhteisöllisyys on osaamisen ohella tärkeää

Shortum rakennettiin sellaiseksi työpaikaksi, missä itse haluamme olla töissä. Loimme yhteisön, joka toimii niin turva- kuin oppimisalustana eri ammatillisuuden vaiheissa. Nykyisin olemme kymmenien terapeuttien kotipesä ja osa ajatustyöhön erikoistunutta Helttiä.

Rekrytoimme tällä hetkellä useisiin kaupunkeihin psykoterapeutteja ja psykologeja. Tule töihin Shortumiin – meillä on ammattilaisen hyvä olla.

Infotilaisuudet psykoterapeuteille

Jos haluat kuulla lisää Shortumin työyhteisöstä sekä terapeuttien työmahdollisuuksista? Osallistu Shortumin ja Heltin rekrytointi-infoihin kesän jälkeen elokuussa tai syyskuussa – tule rohkeasti paikalle ja jutellaan lisää.

Tampereella 24.8. | Helsingissä 30.8. | Turussa 7.9.

Lisätietoja rekrytapahtumasta saat ottamalla yhteyttä Shortumin toimitusjohtajaan Katri Kanniseen (katri.kanninen@shortum.fi, puh. 040-7417795) tai lukemalla lisää alla olevasta linkistä.

Katso videolta meidän Shortumilaisten ajatuksia millainen olemme työpaikkana ja työyhteisönä.

TULE MEILLE töihin!

Me arvostamme niin uusia kuin kokeneita ammattilaisia suuntauksesta riippumatta.

Psykoterapeuttina koulutustaustasi voi olla yhtä hyvin kognitiivinen, kognitiivis-analyyttinen, psykodynaaminen, integratiivinen, ratkaisukeskeinen tai kognitiivis-behavioraalinen, kunhan ajattelutapasi on joustava, muillekin työskentelymalleille avoin, ja sinulla on aito kiinnostus myös lyhytterapeuttiseen työskentelyyn.

PSYKOLOGI TAI PSYKOTERAPEUTTI, meillä on ammattilaisen hyvä olla.

Shortum tarjoaa sellaisia mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen, joita ei pelkkiin vuokraseiniin sisälly, ja siksi meillä halutaan viettää aikaa enemmän kuin päivän viikossa. Arvostamme sitoutumista ja toivomme, että voit työskennellä Shortumissa merkittävän osan työajastasi.

Tällä hetkellä rekrytoimme Espoon, Helsingin, Tampereen, Jyväskylän ja Porvoon pisteisiin. Myös etänä voi olla shortumilainen!

Haluatko kuulla lisää tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Jutellaan!
Voit soittaa minulle tai lähettää sähköpostia – tutustutaan puolin ja toisin.
Olen usein kiinni asiakastyössä ja työnohjauksissa, joten voit laittaa myös tekstarin ja soitan sinulle takaisin heti kun vapaudun.

Katri Kanninen, toimitusjohtaja
katri.kanninen@shortum.fi
+358 40 741 7795

Katri Kanninen, Shortumin toimitusjohtaja

Tule meille kouluttajaksi

Jos sinulla on timanttinen osaaminen, olet vuorovaikutteinen, utelias sekä tiedonjanoinen valmentaja, ota yhteyttä ja tutustutaan toisiimme!

Liity kokeneiden kouluttajien arvostettuun joukkoon

Shortumin koulutustalo on arvostettu ja laadukas ammattilaisten kouluttajataho. Lyhytterapeuttisen työotteen eteenpäin vieminen on tärkeä osa toimintaamme. Koulutamme myös uusia kouluttajia viemään lyhyen muutostyöskentelyn oppeja eri ohjaus- ja auttamistyön ympäristöihin.

Tarjoamme kouluttajille mahdollisuuksia tehdä koulutuksia livenä, etänä ja digikokonaisuuksina. Olemme myös kiinnostuneita mahdollisista syventävistä koulutuspäivistä, jotka voisivat toimia lyhytterapeuttisen työotteen jatkona.

Tule ihmeessä käymään, soita tai lähetä meiliä ja jutellaan lisää!
Olen usein kiinni koulutuksissa, joten voit laittaa myös tekstarin ja soitan sinulle takaisin heti kun vapaudun.

Leena Särkelä, Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088

Leena Särkelä, Shortum koulutustalon johtaja

Shortum työpaikkana

MEILLÄ SHORTUMISSA ON VÄLJÄSTI MÄÄRITELTY YHTEINEN LÄHTÖKOHTA MUUTOSTA TUOTTAVALLE TYÖSKENTELYLLE – ON SE TOTEUTUESSAAN SITTEN LYHYTTÄ TAI PITKÄÄ, YKSILÖLLISESTI TAI RYHMÄSSÄ TOTEUTUVAA

Sama pää töissä ja kotona.

Olemme tietoisia siitä, että että sama pää kulkee harteillamme niin kotona, ystävyyssuhteissa kuin töissäkin. Tämä on erityisen tärkeä ja vapauttava tieto niille monille, jotka kuvittelevat että oma elämä pitäisi pystyä sulkemaan työn ulkopuolelle tai päinvastoin. Kerromme mielellämme lisää millaista tukea saat shortumilaisena jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Laadukas Koulutustalomme mahdollistaa jokaisen shortumilaisen osaamisen kehittymisen.

Tuemme ammatillista kehitystä kuukausittaisin työnohjauksin ja sisäisin koulutuksin. Meillä on mm laadukkaat, pedagogisesti rakennetut lyhytterapiapaketit omien ammattilaistemme eksklusiiviseen käyttöön. Lyhytterapeuttisen työotteen ei tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu, sillä tarjoamme säännöllisin väliajoin mahdollisuuden koulutuspakettiin, jonka myötä voit joko oppia tai muistuttaa mieleesi tapausjäsentelyyn perustuvan, joustavasti strukturoidun työskentelyn salat.

Tarjoamme loistavat puitteet, jotta voit keskittyä asiakkaiden kohtaamiseen.

Shortum tarjoaa mahtavan työyhteisön lisäksi ammatinharjoittajalle/free lancereille tarvittavan tuen; laskutuksen, asiakastietojärjestelmän, asiakkaan edistymisen digiseurantamenetelmät ja etäkäyttöjärjestelmät. Autamme myös yrittäjyyteen liittyvissä asioissa mm. GDPR:n vaatimusten täyttämisessä. Tuemme aivan konkreettisesti palveluiden tuotteistamisessa ja markkinoinnin terävän kärjen löytämisessä.

Laadukkaat ja vaikuttavat palvelut.

Emme myy kaikkea kaikille, vaan keskitymme palveluihin, jotka aidosti hyödyttävät asiakasta ja joiden parissa asiantuntijamme pääsevät käyttämään parasta osaamistaan. Kehitämme jatkuvasti uusia, tutkittuun tietoon ja lyhytterapeuttiseen työotteeseen perustuvia palveluja. Asiakkaan tilanteen pätevä alkuarviointi ja edistymisen seuranta on osa palvelutarjontaamme ja laatuvisiotamme. Uskomme myös arvioinnin ja seurannan voimaan, ja haluamme varmistua siitä että työmme tuottaa aidosti tulosta. Tiedämme, että asiakasta on turha puskea ennalta päätetyn mallin mukaan suuntaan, johon hän ei koe omakohtaista motivaatiota tai joka on hänelle liian haastava tai pelottava. Viisaampaa on toimia, kuten KATin perustaja Anthony Ryle neuvoi: ”Push where it moves”, työnnä siitä mistä liikkuu!

Meillä Shortumissa työskentelee kerta kaikkiaan upea joukko ammattilaisia, joiden osaaminen tuntuu vain kertautuvan ja lisääntyvän viikoittaisessa vuorovaikutuksessa. Mikä parasta, meillä Shortumissa on upeista ammattilaisista muodostuva, aidosti tukeva ja välittävä yhteisö !

Alkoiko sinusta tuntua siltä, että sinusta löytyy shortumilainen?

Soita Katrille +358 40 741 7795, laita meiliä katri.kanninen@shortum.fi tai tule käymään viihtyisissä toimipisteissämme!


Ota yhteyttä

Asiani koskee:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia