Töihin shortumiin

SHORTUMISSA YHTEISÖLLISYYS ON OSAAMISEN OHELLA TÄRKEÄÄ

Shortum rakennettiin sellaiseksi työpaikaksi, missä itse haluamme olla töissä. Edelleen. Loimme yhteisön, joka toimiii niin turva- kuin oppimisalustana eri ammatillisuuden vaiheissa.

TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ SHORTUMISSA ON VÄLJÄSTI MÄÄRITELTY YHTEINEN LÄHTÖKOHTA MUUTOSTA TUOTTAVALLE TYÖSKENTELYLLE, ON SE TOTEUTUESSAAN SITTEN LYHYTTÄ TAI PITKÄÄ, YKSILÖLLISESTI TAI RYHMÄSSÄ TOTEUTUVAA

Olemme tietoisia siitä, että että sama pää kulkee harteillamme niin kotona, ystävyyssuhteissa kuin töissäkin. Tämä on erityisen tärkeä ja vapauttava tieto niille monille, jotka kuvittelevat että oma elämä pitäisi pystyä sulkemaan työn ulkopuolelle tai päinvastoin.

Tiedämme, että asiakasta on turha puskea ennalta päätetyn mallin mukaan suuntaan, johon hän ei koe omakohtaista motivaatiota tai joka on hänelle liian haastava tai pelottava. Viisaampaa on toimia, kuten KATin perustaja Anthony Ryle neuvoi: ”Push where it moves”, työnnä siitä mistä liikkuu!

Uskomme myös arvioinnin ja seurannan voimaan, ja haluamme varmistua siitä että työmme tuottaa aidosti tulosta.

Lyhytterapeuttisen työotteen ei tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu, sillä tarjoamme säännöllisin väliajoin mahdollisuuden koulutuspakettiin, jonka myötä voit joko oppia tai muistuttaa mieleesi tapausjäsentelyyn perustuvan, joustavasti strukturoidun työskentelyn salat. Asiakkaan tilanteen pätevä alkuarviointi ja edistymisen seuranta on osa palvelutarjontaamme ja laatuvisiotamme. Kehitämme jatkuvasti uusia, tutkittuun tietoon ja lyhytterapeuttiseen työotteeseen perustuvia palveluja. Meillä on mm laadukkaat, pedagogisesti rakennetut lyhytterapiapaketit omien ammattilaistemme eksklusiiviseen käyttöön.

Shortum tarjoaa mahtavan työyhteisön lisäksi ammatinharjoittajalle/free lancereille tarvittavan tuen; laskutuksen, asiakastietojärjestelmän, asiakkaan edistymisen digiseurantamenetelmät ja etäkäyttöjärjestelmät. Tuemme ammatillista kehitystä kuukausittaisin työnohjauksin ja sisäisin koulutuksin. Autamme myös yrittäjyyteen liittyvissä asioissa mm. GDPR:n vaatimusten täyttämisessä. Emme myy kaikkea kaikille, vaan keskitymme palveluihin, jotka aidosti hyödyttävät asiakasta ja joiden parissa asiantuntijamme pääsevät käyttämään parasta osaamistaan. Tuemme aivan konkreettisesti palveluiden tuotteistamisessa ja markkinoinnin terävän kärjen löytämisessä.

Meillä Shortumissa työskentelee kerta kaikkiaan upea joukko ammattilaisia, joiden osaaminen tuntuu vain kertautuvan ja lisääntyvän viikoittaisessa vuorovaikutuksessa. Mikä parasta, melkein joka päivä meillä Shortumissa on aidosti kivaa!

Alkoiko sinusta tuntua siltä, että sinusta löytyy shortumilainen? Ota yhteyttä itseäsi kiinnostavan alueen vetäjään

Lyhytterapiatalo

TULE MEILLE PSYKOLOGIKSI TAI PSYKOTERAPEUTIKSI

Me arvostamme vahvoja ammattilaisia suuntauksesta riippumatta. Psykoterapeuttina koulutustaustasi voi olla yhtä hyvin kognitiivinen, kognitiivis-analyyttinen, psykodynaaminen, integratiivinen, ratkaisukeskeinen tai kognitiivis-behavioraalinen, kunhan ajattelutapasi on joustava, muillekin työskentelymalleille avoin, ja sinulla on aito kiinnostus myös lyhytterapeuttiseen työskentelyyn.

Arvostamme sitoutumista ja toivomme, että voit työskennellä Shortumissa merkittävän osan työajastasi. Shortum tarjoaa sellaisia mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen, joita ei pelkkiin vuokraseiniin sisälly, ja siksi meillä kannattaa varautua viettämään aikaa enemmän kuin päivän viikossa.

Tällä hetkellä rekrytoimme Espoon ja Porvoon pisteisiin. Koronan myötä oivalsimme, että myös etänä voi olla shortumilainen!

Jutellaan!

Katri Kanninen

Työelämätalo

KIINNOSTAAKO SINUA JOHTAMISEN, ORGANISAATIOKULTTUURIN JA TYÖHYVINVOINNIN KEHITTÄMINEN?

Olemme organisaatioiden kehittämisen vahva osaaja. Meidän fokuksessa on johtamisen, kulttuurin ja työhyvinvoinnin kehittämisen teemat. Meillä on vahva työ- ja organisaatiopsykologian osaaminen ja intohimomme on olla tekemässä onnellisempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Palvelut-osiosta löydät tarjoamamme palvelut tarkemmin kuvattuna. Jos nämä asiat resonoivat Sinulla, olethan yhteydessä.

Tavataan mielellään kahvi- tai teekupposen ääressä!

Sini Lindholm

Koulutustalo

KIINNOSTAAKO KOULUTTAMINEN?

Lyhytterapeuttisen työotteen eteenpäin vieminen on tärkeä osa toimintaamme. Koulutamme myös uusia kouluttajia viemään lyhyen muutostyöskentelyn oppeja eri ohjaus- ja auttamistyön ympäristöihin. Ykköskriteerinä on uteliaisuus ja tiedonjano timanttisen osaamisen ohella puhumattakaan siitä, että olet kertakaikkisen vuorovaikutteinen! Olemme myös kiinnostuneita mahdollisista syventävistä koulutuspäivistä, jotka voisivat toimia lyhytterapeuttisen työotteen jatkona.

Tule ihmeessä käymään!

Leena Särkelä

Ota yhteyttä