Tule töihin Shortumiin

Shortumissa yhteisöllisyys on osaamisen ohella tärkeää

Shortum rakennettiin sellaiseksi työpaikaksi, missä itse haluamme olla töissä.

Loimme yhteisön, joka toimii niin turva- kuin oppimisalustana eri ammatillisuuden vaiheissa. Nykyisin olemme osa ajatustyöhön erikoistunutta Helttiä.

Liity kokeneiden kouluttajien arvostettuun joukkoon

Jos sinulla on timanttinen osaaminen, olet vuorovaikutteinen, utelias sekä tiedonjanoinen valmentaja, ota yhteyttä ja tutustutaan toisiimme!

Tule meille kouluttajaksi

Shortumin koulutustalo on arvostettu ja laadukas ammattilaisten kouluttajataho. Lyhytterapeuttisen työotteen eteenpäin vieminen on tärkeä osa toimintaamme. Koulutamme myös uusia kouluttajia viemään lyhyen muutostyöskentelyn oppeja eri ohjaus- ja auttamistyön ympäristöihin.

Tarjoamme kouluttajille mahdollisuuksia tehdä koulutuksia livenä, etänä ja digikokonaisuuksina. Olemme myös kiinnostuneita mahdollisista syventävistä koulutuspäivistä, jotka voisivat toimia lyhytterapeuttisen työotteen jatkona.

Tule ihmeessä käymään, soita tai lähetä meiliä ja jutellaan lisää!

Olen usein kiinni koulutuksissa, joten voit laittaa myös tekstarin ja soitan sinulle takaisin heti kun vapaudun.

Leena Särkelä, Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088

Leena Särkelä, Shortum koulutustalon johtaja

Meillä on mielen ammattilaisen hyvä olla

Me arvostamme niin uusia kuin kokeneita ammattilaisia suuntauksesta riippumatta.

Psykoterapeuttina koulutustaustasi voi olla yhtä hyvin kognitiivinen, kognitiivis-analyyttinen, psykodynaaminen, integratiivinen, ratkaisukeskeinen tai kognitiivis-behavioraalinen, kunhan ajattelutapasi on joustava, muillekin työskentelymalleille avoin, ja sinulla on aito kiinnostus myös lyhytterapeuttiseen työskentelyyn.

Tule meille terapeutiksi

Tarjoamme sellaisia mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen, joita ei pelkkiin vuokraseiniin sisälly, ja siksi meillä halutaan viettää aikaa enemmän kuin päivän viikossa. Arvostamme sitoutumista ja toivomme, että voit työskennellä meillä merkittävän osan työajastasi.

Voit työskennellä joustavasti etänä tai aidosti viihtyisissä toimitiloissamme Helsingissä, Turussa, Espoossa, Tampereella, Vantaalla tai Oulussa. Vai liitytkö kenties rinkiimme etänä omalta paikkakunnaltasi – kerro meillä missä haluaisit työskennellä. Meillä voit työskennellä ammatinharjoittajana tai palkkasuhteessa. Työajan voi valita joustavasti sopien.

Haluatko kuulla lisää tai heräsikö sinulle kysymyksiä? Jutellaan!
Voit soittaa minulle tai lähettää sähköpostia – tutustutaan puolin ja toisin.

Olen usein kiinni asiakastyössä ja työnohjauksissa, joten voit laittaa myös tekstarin ja soitan sinulle takaisin heti kun vapaudun.

Katri Kanninen, toimitusjohtaja
katri.kanninen@shortum.fi
+358 40 741 7795

Katri Kanninen, Shortumin toimitusjohtaja

Shortum Työpaikkana

MEILLÄ SHORTUMISSA ON VÄLJÄSTI MÄÄRITELTY YHTEINEN LÄHTÖKOHTA MUUTOSTA TUOTTAVALLE TYÖSKENTELYLLE – ON SE TOTEUTUESSAAN SITTEN LYHYTTÄ TAI PITKÄÄ, YKSILÖLLISESTI TAI RYHMÄSSÄ TOTEUTUVAA

Sama pää töissä ja kotona.

Olemme tietoisia siitä, että että sama pää kulkee harteillamme niin kotona, ystävyyssuhteissa kuin töissäkin. Tämä on erityisen tärkeä ja vapauttava tieto niille monille, jotka kuvittelevat että oma elämä pitäisi pystyä sulkemaan työn ulkopuolelle tai päinvastoin. Kerromme mielellämme lisää millaista tukea saat shortumilaisena jaksamiseen ja hyvinvointiin.

Laadukas Koulutustalomme mahdollistaa jokaisen shortumilaisen osaamisen kehittymisen.

Tuemme ammatillista kehitystä kuukausittaisin työnohjauksin ja sisäisin koulutuksin. Meillä on mm laadukkaat, pedagogisesti rakennetut lyhytterapiapaketit omien ammattilaistemme eksklusiiviseen käyttöön. Lyhytterapeuttisen työotteen ei tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu, sillä tarjoamme säännöllisin väliajoin mahdollisuuden koulutuspakettiin, jonka myötä voit joko oppia tai muistuttaa mieleesi tapausjäsentelyyn perustuvan, joustavasti strukturoidun työskentelyn salat.

Tarjoamme loistavat puitteet, jotta voit keskittyä asiakkaiden kohtaamiseen.

Tarjoamme mahtavan työyhteisön lisäksi ammatinharjoittajalle/freelancereille tarvittavan tuen; laskutuksen, asiakastietojärjestelmän, asiakkaan edistymisen digiseurantamenetelmät ja etäkäyttöjärjestelmät. Autamme myös yrittäjyyteen liittyvissä asioissa mm. GDPR:n vaatimusten täyttämisessä. Tuemme aivan konkreettisesti palveluiden tuotteistamisessa ja markkinoinnin terävän kärjen löytämisessä.

Laadukkaat ja vaikuttavat palvelut

Emme myy kaikkea kaikille, vaan keskitymme palveluihin, jotka aidosti hyödyttävät asiakasta ja joiden parissa asiantuntijamme pääsevät käyttämään parasta osaamistaan. Kehitämme jatkuvasti uusia, tutkittuun tietoon ja lyhytterapeuttiseen työotteeseen perustuvia palveluja. Asiakkaan tilanteen pätevä alkuarviointi ja edistymisen seuranta on osa palvelutarjontaamme ja laatuvisiotamme. Uskomme myös arvioinnin ja seurannan voimaan, ja haluamme varmistua siitä että työmme tuottaa aidosti tulosta. Tiedämme, että asiakasta on turha puskea ennalta päätetyn mallin mukaan suuntaan, johon hän ei koe omakohtaista motivaatiota tai joka on hänelle liian haastava tai pelottava. Viisaampaa on toimia, kuten KATin perustaja Anthony Ryle neuvoi: ”Push where it moves”, työnnä siitä mistä liikkuu!

Meillä työskentelee kerta kaikkiaan upea joukko ammattilaisia, joiden osaaminen tuntuu vain kertautuvan ja lisääntyvän viikoittaisessa vuorovaikutuksessa. Mikä parasta, meillä on upeista ammattilaisista muodostuva, aidosti tukeva ja välittävä yhteisö !

Alkoiko sinusta tuntua siltä, että haluaisit kuulla lisää?

Soita Katrille +358 40 741 7795, laita meiliä katri.kanninen@shortum.fi tai tule käymään viihtyisissä toimipisteissämme!


Ota yhteyttä

Asiani koskee:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia