Työnohjaus

Työnohjausta yksilöille
ja yhteisöille

Uskomme Shortumissa vahvasti työnohjauksen voimaan sekä oman työyhteisömme hyvinvoinnin ja osaamisen vaalimisessa että tarjoamissamme palveluissa terapeuteille, sote-alan työntekijöille ja muille ammattilaisille. Parhaimmillaan työnohjaus on tärkeä ammatillisen ja henkilökohtaisen kehityksen väline, joka tukee haastavissa tilanteissa ja tuottaa iloa ja oivalluksia.

Kaikki työnohjaajamme ovat kokeneita ammattilaisia. Koulutuksellisia työnohjauksia pitävät lyhytterapeuttisen työotteen kouluttajat.

Kenelle työnohjaus on tarkoitettu?

Tarjoamme työnohjausta yksilöille, ryhmille ja yhteisöille. Kaikki työnohjausprosessimme ovat tavoitteellisia ja työnohjattavan tai ryhmän tarpeisiin yksilöllisesti räätälöityjä.

Työryhmille räätälöimme työnohjausta juuri sellaiseksi, että se vastaa ryhmän ja organisaation senhetkisiä tarpeita.

Koulutuksellinen työnohjaus on tarkoitettu koulutuksiin osallistuville.

Työnohjauksen tarjonnassamme on:

Psykoterapian työnohjaus

Potilastyönohjausta psykoterapeuteille ja psykoterapeuttiopiskelijoille

Lyhytterapian työnohjaus

Lyhytterapeuttiseen työskentelyyn keskittyvä työnohjaus sote-alan ammattilaisille

Koulutuksellinen työnohjaus

Lyhytterapeuttisen työotteen perustaidot -koulutuksen oheen suunniteltu työnohjausprosessi, joka tukee koulutuksen oppien soveltamista käytäntöön aina kunkin koulutusmoduulin teeman mukaisesti. Koulutuksellisen työnohjauksen löydät koulutuskaupasta kunkin koulutusjakson alta.

Lue lisää koulutuksellisesta työnohjauksesta

Psykologityön työnohjaus

Ammatillista kasvua ja osaamista tukeva työnohjaus mm. työterveyspsykologeille, opintopsykologeille, opiskelija- ja oppilasterveydenhuollon psykologeille, perheneuvolapsykologeille, mielenterveys- ja psykiatrian alan psykologeille ja neuropsykologeille

Sote-alan ammattilaisten työnohjaus

Sosiaali- ja terveysalan yritysten ja yhteisöjen työnohjaus

Esihenkilöiden ja HR:n terapiataitojen työnohjaus

Terapeuttisia taitoja soveltava ja ammatillista ja henkilökohtaista kasvua tukeva työnohjaus esihenkilöille ja HR:n edustajille

Oletko parhaillaan koulutuksessamme? Varaa tästä itsellesi koulutuksellinen työnohjaus

Koulutuksiimme kuuluu olennaisena osana koulutuksellinen työnohjaus.

Koulutuksellinen työnohjaus on loistava tapa saada koulutuksen antia käyttöön ja saada yksilöllistä ohjausta menetelmän soveltamiseen omassa asiakastyössä. Työnohjaus on teemoitettu koulutuksen vaiheen mukaan: alkuvaihe ja mäppäys, tavoitteenasettelu ja intervention suunnittelu, keskivaiheen terapeuttinen työskentely sekä päätösvaiheen tehtävät. Pienryhmässä tapahtuvassa työnohjauksessa osallistuja oppii myös toisten osallistujien asiakastapauksista ja prosesseista. Koulutuksen aikana osallistuja voi kuljettaa ohjauksessa joko yhtä asiakastapausta tai työnohjauttaa useampaa tarpeen mukaan.

Koulutuksellinen työnohjaus auttaa viemään koulutuksen oppeja asiakastyön arkeen

Lyhytterapeuttisen työotteen koulutusjakson ”lisäosa” eli kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa koulutuksellinen työnohjaus, joka toteutuu kunkin moduulin välissä ja päätteeksi etänä. Työnohjausprosessi sisältää neljä työnohjaustapaamista á 90 min. Jokaiselle opiskelijalle on siten varattu 30 min yksilöllinen aika. Ryhmä muodostetaan ilmoittautuneiden mukaan. Työnohjaajina toimivat lyhytterapeuttisen työotteen kouluttajat.

Lyhytterapeuttisen työotteen koulutukseen liittyvät työnohjaukset voit ostaa suoraan koulutus-verkkokaupastamme:

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Kerron mielelläni lisää erilaisista työnohjauspalveluistamme. Olethan minuun yhteydessä myös, mikäli haluat lisätietoa työryhmällesi tai organisaatiollesi räätälöidystä työnohjauksesta.

Leena Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088