Traumafokusoidun terapian (Tf-KKT) perusteet, etäkoulutus

395,00  + ALV

ETÄKOULUTUS | 20.–21.5.2024

 

Koulutuksessa syvennytään traumatisoitumiseen ja traumafokusoidun kognitiivisen käyttäytymisterapian (TF-KKT) työkaluihin asiakkaan traumojen hoidossa.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Tässä koulutuksessa saat syvennettyä ymmärtämistä traumatisoituneen asiakkaan kohtaamiseen ja trauman kanssa työskentelyyn. Traumafokusoitu kognitiivinen käyttäytymisterapia (TF-KKT) -hoitomallissa yhdistyvät traumojen hoidossa sekä kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa toimiviksi todetut menetelmät. TF-KKT -hoitomalli soveltuu psyykkisten traumojen sekä traumaattisen surun hoitoon, ja perustuu manuaaliin, jota terapeutti voi yksilöllisesti mukauttaa asiakkaan tarpeisiin.

Koulutus antaa sinulla erinomaiset valmiudet työskennellä traumatisoituneen asiakkaan kanssa sekä rohkeammin kohdata ja ottaa puheeksi vaikealta tuntuvia asioita. Lisäksi pysähdytään pohtimaan meidän ammattilaisten oman jaksamisen merkitystä traumatisoituneiden asiakkaiden kanssa työskentelylle.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu psykologeille, psykoterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat ja hoitavat traumatisoituneita asiakkaita (lapsia, nuoria tai aikuisia).

Koulutuspäivän sisältö

Koulutus järjestetään 20-21.5.24 etäkoulutuksena ZoomPro-ohjelman kautta. Molemmat päivät toteutuvat klo 9-16. Saat infokirjeen ja linkin noin viikkoa ennen koulutusta.

Koulutuspäivissä käydään läpi:

  • Mitä traumatisoituminen tarkoittaa?
  • Mitä PSTD-diagnoosi pitää sisällään
  • Miten trauma vaikuttaa henkilön arkeen ja tapaan hahmottaa maailmaa?
  • Miten traumoja hoidetaan Tf-KKT -menetelmien avulla?

Lisäksi koulutuspäivässä syvennytään enemmän Traumafokusoituun kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan (TF-KKT) ja harjoitellaan sen menetelmiä. 

Kouluttajana

Kouluttaja toimii kognitiivinen psykoterapeutti (KIT), psykologi, TF-KKT kouluttaja Aino Juusola.

Aino on erikoistunut traumojen hoitoon, ja hänellä on pitkä työkokemus mm. oikeuspsykologiasta ja seksuaaliväkivallan kokemusten teemoista.

OSTA KOULUTUS VIIMEISTÄÄN 9.5.2024

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088