Terapiasuhteen katkokset: tunnistaminen ja työskentelyn vaiheet

425,00  + ALV

Käytännönläheinen ja kokemuksellinen terapeuttiseen katkostyöskentelyyn syventävä koulutus.

Tuote ei ole saatavilla.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Tässä koulutuksessa opit tekemään terapeuttista suhdetyöskentelyä taitavasti sekä lyhyissä että pidemmissä terapeuttisissa prosesseissa. Koulutuksen teoreettinen viitekehys on integratiivinen, nojaten erityisesti kognitiivis-analyyttiseen psykoterapiaan sekä Safranin & Muranin katkostyöskentelyn oppeihin.

Koulutuksessa opit tunnistamaan juuri sinulle tyypillisiä työskentelyyn tulevia pienempiä ja suurempia säröjä ja katkostilanteista, ja korjaamaan sekä hyödyntämään niitä terapeuttisessa muutosprosessissa. Katkostyöskentelyn vaiheet opetellaan käytännönläheisesti ja taitoja opettaen. Koulutuksessa käytetään laadukasta videomateriaalia sekä tutkitaan osallistujien omia asiakascaseja kokemuksellisten harjoitteiden kautta. Opit myös tunnistamaan juuri sinulle tyypillisiä haastavia katkostilanteita ja työskentelemään niiden kanssa.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus sopii psykoterapeuteille, psykologeilla ja muille psykoterapeuttista työtä tekeville.

Koulutuspäivien sisältö

  • Opit tunnistamaan työskentelyyn tulevia pienempiä ja suurempia säröjä, korjaamaan sekä hyödyntämään niitä terapeuttisessa muutosprosessissa.
  • Katkostyöskentelyn vaiheet opetellaan käytännönläheisesti ja taitoja opettaen.
  • Koulutuksessa käytetään laadukasta videomateriaalia sekä tutkitaan osallistujien omia asiakascaseja kokemuksellisten harjoitteiden kautta.
  • Opit myös tunnistamaan juuri sinulle tyypillisiä haastavia katkostilanteita ja työskentelemään niiden kanssa.
Katri Kanninen

Kouluttajana

Kouluttaja Katri Kanninen. Katri on kokenut kehittäjä, psykoterapeutti, psykologian tohtori, kouluttaja, Shortumin perustaja, työnohjaaja ja on myös kirjoittanut useita kirjoja.

Katri on kehittänyt lyhytterapeuttisen työotteen konseptin, jonka ympärille Shortum on rakennettu. Työskennellyt 25 vuoden aikana niin yritysmaailman kuin julkisen sektorin asiakkaiden kanssa. Erityisenä kiinnostuksen alueena johtajaterapiat.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena lyhytterapeuttisen työotteen kehittäminen ja räätälöinti eri mielenterveys- ja hyvinvointisektoreille.

Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, tilaa koulutusilmoitukset sähköpostiisi.

Pyrimme järjestämään koulutuksen kiinnostuksen mukaan.

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088