Tuuli Viranta

Psykologi, Työterveyspsykologi, Certified Business Coach

Kuka olen?

Olen psykologi, jolla on pitkä kokemus yksiöiden kanssa työskentelystä. Olen tehnyt töitä erilaisissa rooleissa ja monenlaisissa organisaatiossa. Työterveyshuollossa olen työskennellyt yli kymmen vuotta ja kohdannut ihmisiä tilanteissa, joissa on tarvittu rinnalla kulkijaa, oivalluttajaa, eteenpäin tuuppijaa tai kannattelijaa.

Olen turvallinen, jämäkkä ja inhimillinen osaaja. Ihminen ja ihmisyys ovat työssäni aina keskiössä ja loputon kiinnostukseni kohde. Haluan auttaa ihmisiä kohti omannäköistään elämää, tunnistamaan sen mikä on tärkeää, ja kulkemaan sitä kohti.

Lyhytterapeuttisten opintojen jälkeen olen aloittanut pidemmän matkan Gestalt-psykoterapeutiksi. Opiskelen parhaillaan Gestalt Institute of Scandinaviassa Tanskassa.

Sovellan jokaisessa kohtaamisessani hahmoterapian (Gestalt) keskeisiä elementtejä luovuudesta ja kokemuksellisuudesta. Työskentelytapani on vahvasti soveltava ja integratiivinen, kunkin asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan joustava. Pitkä kokemukseni ja laaja osaamistaustani auttavat näkemään sen, mitä missäkin tilanteessa tarvitaan. Työskentelyn tavoitteesta ja fokuksesta sovimme sinun kanssasi yhdessä. Tärkeää on aito kohtaaminen ja luottamus. Uskon, että ihmisenä kasvuun tarvitaan toinen ihminen auttamaan läpi turhautumisen ja kivun. Autan lisäämään ymmärrystä omasta itsestä (tunteista ja tarpeista) sekä tilanteesta, löytämään keinoja parempaan elämään, tasapainoa ihmissuhteisiin ja rohkeutta elämän valintoihin.

Työkieliäni ovat suomi ja englanti.

Työskentelen aikuisten kanssa.

Erityisen tuttuja minulle ovat työelämään liittyvät haasteet, uupumus ja psyykkinen pahoinvointi, mutta myös erilaiset elämän kriisit ja taitekohdat sekä yksityiselämän pulmat.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.

Teen työtä pääasiassa etänä, mutta myös erikseen sovittaessa Pohjois-Tapiolan toimipisteessä.

”Tuuli on empaattinen, ystävällinen ja luottamusta herättävä. Hän antaa tilaa ja ohjaa eteenpäin.”

  • ASIAKAS

Tuuli on aivan erinomainen. Todella nopea reagoimaan tilanteeseen, analysoimaan ja esittämään hyviä aktivoivia kysymyksiä.

  • ASIAKAS 

KESKEINEN TYÖKOKEMUS

Organisaatiopsykologi, Shortum / Heltti Oy, 1/2021-

Työterveyspsykologi, Terveystalo Oy, 2010-2022

Senior Managing Consultant,Talent Vectia, 2/2019-12/2020

Työpsykologi, valmentaja, Novetos Oy, 4/2017-1/2019

Johtava työterveyspsykologi, Terveystalo Oy, 2013-2017

HR Manager, GlaxoSmithKline, 2006-2009

HR konsultti / HR päällikkö, VR Yhtymä, 1998-2008