Työnohjaus

Työnohjaus on parhaimmillaan ammatillisen ja henkilökohtaisen oppimisen ja kehityksen väline, tukee ihmistä haastavissa tilanteissa, antaa välineitä työssä toimimiseen, tarjoaa paikan pohdinnoille ja tuottaa iloa ja oivalluksia!

Työnohjaus voi olla suunnattu yksilöille, ryhmille, työryhmille  tai esimiehille.

Ote on vahvasti tavoitteellinen. Työnohjauksen aluksi selvitämme yhdessä työnohjauksen raamit ja yhteiset tavoitteet. Näihin palataan ja niitä tarkistellaan prosessin aikana.

 

Koulutuksellinen työnohjaus

Ammattilaisten työnohjaus kytkeytyy usein suoraan koulutuskokonaisuuksiimme. Ammattilaisille tarjoamassamme työnohjauksessa tähtäämme oppimiseen ja teorian ja käytännön integroitumiseen.

Koulutuksellisessa työnohjauksessa kuljetaan niin koulutuksen yleisiä, kuin kunkin yksilön kehityskaarelle sopivia tavoitteita kohti. Tavoitteet ja arviointi kulkevat käsi kädessä työnohjausprosessin läpi.Teoriatausta on integratiivinen ja kognitiivis-analyyttinen. Painotamme vahvasti yksilöllisen räätälöinnin merkitystä. Työnohjauksessa teoria kytketään suoraan omaan työhön ja sen ilmiöihin.

Työryhmille räätälöimme työnohjausta juuri sellaiseksi, että se vastaa ryhmän ja organisaation senhetkisiä tarpeita.

 

Tarkemmat tiedot työnohjauspalveluista, vapaista ajoista ja palveluiden hinnoittelusta saat suoraan työnohjaajiltamme.

 

TUTUSTU MYÖS TYÖOHJAUKSELLISIIN TYÖPAJOIHIMME!

 

Työnohjaukselliset työpajat

Kouluttaja
Eri kouluttajia

Aika ja paikka
Shortum Oy, Metsänneidonkuja 4, 02130 Espoo

Hinta
Hinta 150 €, materiaalikustannukset sisältyvät hintaan

 

Tule työnohjaukselliseen työpajaan! Pääset harjoittelemaan ja syventämään lyhytterapeuttisen työotteen taitoja hyvässä porukassa.

Työpajat soveltuvat KAT-terapeuteille ja lyhytterapeuttisen työotteen perusteet tai KAT-johdantojakson käyneille.

Paja alkaa pienellä teoreettisella osuudella, mallinnuksilla ja loppu onkin yksilö- pari- ja pienryhmäharjoittelua omaan asiakastyöhön liittyen. Pajan anti on siis erittäin työnohjauspainotteinen.

Pajat pidetään Shortumin tiloissa Espoossa ja ne toteutuvat max 12 hengen ryhmissä. Pajan kesto on 3,5 tuntia.

 

Lue lisää