Lyhytterapeuttinen täsmätuki

Mietitkö, milloin kannattaa olla yhteydessä psykologiin tai psykoterapeuttiin? Katso tämä video!

Entä ihmetteletkö, miten voit tietää kuka olisi juuri sinulle sopiva henkilö tai millainen apu sinulle ja tilanteeseesi istuu parhaiten? Osviittaa saat tästä videosta!

PSYKOLOGIN KONSULTAATIO

Pulmatilanne kotona, työssä tai ystäväpiirissä? Tuliko oman ymmärryksen rajat vastaan, eikä ystävien apukaan oikein enää riitä? Varaa aika psykologilta. Psykologi on koulutettu ammattilainen, joka osaa auttaa näkemään asiat laajemmassa perspektivissä ja pintaa syvemmältä.

Samalla saat apua sen arvioimiseen, minkälaista ja -laajuista apua ehkä tarvitset tilanteessasi lyhyen konsultaation lisäksi. Psykologiemme laaja kokemustausta ja palvelujärjestelmien tuntemus on käytössäsi.

5 TAPAAMISEN LYHYTTERAPEUTTINEN TÄSMÄTUKI

Kriisi, pulma, ihmissuhdeharmi? Milloin viimeksi olet saanut  jakamatonta huomiota ja omistautumista omille asioillesi usean viikon ajan?

Hanki 5 kerran kortti psykologin tai psykoterapeutin vastaanotolle. Säästät 5% kokonaiskustannuksista.

Viiden tapaamisen aikana pääset tarkastelemaan tilannettasi ulkopuolisen, mutta empaattisen asiantuntijan avustamana. Tarvittaessa tapaamisten kuluessa piirretään näkyviin kaivatun muutoksen suunta, luodaan polku konkreettista tavoitetta kohti, ja todennäköisesti tunnistetaan jo myös ne kaikkein tärkeimmät sisäiset esteet, joista tulet ottamaan mittaa.

Vaikka 5 tapaamista voi kuulostaa vähältä, jo tämänkin pituinen työskentely selkiyttää ajatuksia ja voi auttaa ottamaan uuden suunnan elämässä tai työssä. Joskus vaikutus on suorastaan dramaattinen.

Tapaamiset voi toteuttaa livenä tai verkossa suojatun etäyhteyden varassa. Haluamme, että etäälläkin olevat tai kiireiset ihmiset voivat saavuttaa palvelumme.

10 TAPAAMISEN LYHYTTERAPEUTTINEN TÄSMÄTUKI

Onko sinulla meneillään hieman sitkeämpi tai hankalampi kriisi, harmi tai ihmissuhdepulma? Haluatko oppia enemmän itsestäsi ja saada ammattilaisen rinnallesi vähän pidemmäksi aikaa?

Hanki 10 kerran kortti psykologin tai psykoterapeutin vastaanotolle. Säästät 10% kokonaiskustannuksista.

Oli kyse sitten parisuhdeongelmasta, opintoihin liittyvästä kriisistä, tai mistä hyvänsä elämän eteen tuomasta hankaluudesta, niin tärkeintä on selvittää ensinnä millaiset sinun tavoitteesi ovat ja millaista muutosta haluat. Sen jälkeen lyhyt muutokseen tähtäävä työskentely räätälöidään yksilöllisesti sinun tarpeittesi ja voimavarojesi mukaan, yhteistyössä ja toteutettavissa olevin askelin. Psykologimme ja psykoterapeuttimme tukevat sinua ammattitaidollaan ja inhimillisellä ymmärryksellään.

Tapaamiset voi toteuttaa livenä tai verkossa suojatun etäyhteyden varassa. Haluamme, että etäälläkin olevat tai kiireiset ihmiset voivat saavuttaa palvelumme.

 

Tiedot vapaista ajoista ja palveluiden hinnoittelusta saat suoraan psykologeiltamme ja psykoterapeuteiltamme.

Useimmat heistä löydät myös Minduu -palvelusta.