Korttidsterapeutiskt arbetssätt (pdf)

22,73  + ALV

En förkortad version av vår bok ”Lyhytterapeuttinen työote” är nu tillgänglig på svenska.

En förkortad version av vår bok ”Lyhytterapeuttinen työote” är  tillänglig på svenska. Med hjälp av ”Korttidsterapeutiskt arbetssätt” får du lära dig hur man jobbar med tidsbegränsade interventioner. Det lämpar sig för att lösa problem som uppkommer i privatlivet såväl som i arbetslivet. 

Det korttidsterapeutiska arbetssättet bygger på kognitiv-analytisk psykoterapi (KAT): Växelverkan, samarbete och flexibelt utnyttjande av beprövade metoder skräddarsys till klientens behov.

Poängen med korttidsarbetet är att jobba på ett målinriktat sätt som når djupare än ytan. Allt ska inte lösas på en gång. En förändring inom ett område i livet och upplevelsen av hur man kan möta utmaningar får ofta till stånd en positiv kedjereaktion. En positiv förändring följer den andra.

Hur kan jag läsa boken?

Efter att du har betalat för beställningen får du direkt en nedladdningslänk från vilken du kan ladda ner PDF-boken. Länken upphör att gälla efter 7 dagar. Vänligen behåll PDF-filen du laddade ner för efter att länken löper ut kommer du inte att kunna ladda ner PDF-filen igen.

Författarer

Boken är skriven av psykoterapeuterna Katri Kanninen och Liisa Uusitalo-Arola. De har utbildat sakkunniga i arbetssättet i redan tio år och fungerar som psykoterapiutbildare inom flera psykoterapeutiska inriktningar.

Katri Kanninen
Katri Kanninen
Liisa Uusitalo-Arola
Liisa Uusitalo-Arola

Lisätietoja Shortumin palveluista

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Lisätietoja Shortumin palveluista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088