Korttidsterapeutiskt arbetssätt (pdf)

22,73  + ALV

En förkortad version av vår bok ”Lyhytterapeuttinen työote” är nu tillgänglig på svenska.

Kuvaus

”Lyhytterapeuttinen työote” -kirjan avulla opit mitä on lyhytterapeuttinen työote. Se soveltuu niin yksityiselämässä kuin työssäkin kohdattujen elämisen ja vuorovaikutuksen pulmien ratkomiseen.

Lyhytterapeuttinen työote perustuu kognitiivis-analyyttiseen psykoterapiaan (KAT). Lyhytterapeuttinen työote on KATista muokkaamamme sovellus, joka perustuu vuorovaikutukselle, yhteistyölle ja koeteltujen menetelmien joustavalle ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidylle hyödyntämiselle.

Lyhyen työskentelyn jujuna on, että tavoitteellinen, mutta silti pintaa syvemmälle ulottuva muutostyöskentely. Kaikkea ei pyritä ratkaisemaan yhdellä kertaa. Muutos yhdellä elämänalueella ja kokemus siitä, miten elämän tai työn haasteita voidaan kohdata, saa usein aikaan positiivisen ketjureaktion. Myönteinen muutos seuraa toistaan.

Kirjan ovat kirjoittaneet Shortumin perustajat ja Lyhytterapeuttisen työotteen kehittäjät Katri Kanninen ja Liisa Uusitalo-Arola. He ovat kouluttaneet ammattilaisia työskentelytapaan jo kymmenen vuoden ajan.

Miten pääsen lukemaan kirjaa?

Kun olet maksanut tilauksen, saat heti latauslinkin, josta voit ladata PDF-kirjan. Linkki vanhenee 7 päivässä. Säilytä lataamasi PDF-tiedosto, koska linkin vanhenemisen jälkeen et voi enää ladata PDF-tiedostoa uudelleen.