Lyhytterapeuttinen työote – Koulutuksellinen työnohjaus Kevät /syksy 2024

690,00  + ALV

ETÄ- TAI LÄHITOTEUTUS

Koulutuksellinen työnohjaus koulutuksen oheen (lähi- tai etäkoulutus).

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Lyhytterapeuttisen työotteen perustaidot -koulutuksen ”lisäosa”, joka sisältää neljä työnohjaustapaamista (á 45 min) jotka toteutetaan kunkin moduulin välissä ja koulutuksen päätteeksi. Mikäli ilmoittautuneita on riittävästi ja osallistujat ovat siihen halukkaita, voidaan työnohjaus järjestää myös ryhmätyönohjauksena. Työnohjaajina toimivat lyhytterapeuttisen työotteen kouluttajat.

Voit hankkia koulutuksellisen työnohjauksen minkä tahansa lyhytterapeuttisen työotteen perustaidot -koulutuskokonaisuuden kylkeen. Kun olet ostanut työnohjauksen, ota yhteyttä Leenaan (leena.sarkela@shortum.fi),  niin saatte sovittua työnohjaajan ja työnohjausajat yksilöllisesti.

Koulutuksellinen työnohjaus on loistava tapa saada koulutuksen antia käyttöön ja saada yksilöllistä ohjausta menetelmän soveltamiseen omassa asiakastyössä. Työnohjaus on teemoitettu koulutuksen vaiheen mukaan: alkuvaihe ja mäppäys, tavoitteenasettelu ja intervention suunnittelu, keskivaiheen terapeuttinen työskentely sekä päätösvaiheen tehtävät.  Koulutuksen aikana osallistuja voi kuljettaa ohjauksessa joko yhtä tai useampaa asiakastapausta tarpeen mukaan.