Siirry sisältöön

Lyhytsparraus

Lyhytsparraus tuo apua, kun työsi Esimiehenä tai asiantuntijana muuttuu merkittävästi, sinun pitää motivoida ja johtaa toisia muutostilanteen läpi, tai kamppailet työssäsi vuorovaikutushaasteiden kanssa

Esimiehen tai asiantuntijan työ voi olla vaativaa. Vaativuutta lisää työn merkittävä muuttuminen tai jos muutostilanteissa täytyy auttaa muita. Joskus myös vuorovaikutustilanteet itsessään aiheuttavat päänvaivaa. Näihin kaikkiin saa tukea Shortumin Lyhytsparrauksesta.

Lyhytsparraus on tiivistä ja tehokasta apua, jossa kokeneet työpsykologit auttavat ratkomaan työn ongelmakohtia ja parantamaan vuorovaikutustaitoja.

Meiltä löydät henkilökohtaisen, ulkopuolisen sparraajan ja oivalluttajan rinnallesi. Voimme liikkua laaja-alaisesti työ- ja yksityiselämän rajapinnassa. Shortumin valmennuksissa saat olla oma kokonainen itsesi.  

Ota yhteyttä. Päätät jatkosta vasta ensimmäisen sparrauskerran jälkeen.

 

Mitä saat?

Esimies tai asiantuntija tunnistaa ja ohjaa omaa vuorovaikutustaan entistä paremmin. Hän pystyy työskentelemään taitavasti esimerkiksi monikulttuurisen tiimin kanssa, kun tiimin jäsenet ovat fyysisesti eri maissa, tai tilanteen, jossa hän nousee omien kollegoidensa esimieheksi.

Mitä tehdään?

5-10 käynnin kokonaisuus, jossa kehitetään valmentavalla ja lyhytterapeuttisella otteella itsensä ja toisten johtamista, tunnetaitoja ja haastavien vuorovaikutustilanteiden osaamista.

 

Yhteydenottopyyntö