Tunnekeskeinen terapia (EFT): teoriasta käytäntöön II, jatkokoulutus kevät 2024

385,00  + ALV

ESPOO | 19-20.4.24. Koulutus on tarkoitettu Tunnekeskeinen terapia (EFT): Teoriasta käytäntöön I, peruskurssin suorittaneille tai muuten EFT:n perusteet hyvin hallitseville. Koulutuksessa syvennetään EFT:n teoriaa ja harjoitellaan uusia aktiivisia tunnetyöskentelyn interventioita.

Tuote ei ole saatavilla.

Voit tilata sähköpostimuistutuksen tästä koulutuksesta.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu Tunnekeskeinen terapia (EFT): Teoriasta käytäntöön I, peruskurssin suorittaneille tai muuten EFT:n perusteet hyvin hallitseville. Koulutuksessa syvennetään EFT:n teoriaa ja harjoitellaan uusia kokemuksellisia menetelmiä tunnetyöskentelyssä.

Koulutuspäivien sisältö

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena Shortumin Tapiolan koulutustilassa, Espoossa pe 19- la 20.4.24 klo 9:00-16:00 molempina päivinä.

Kurssilla jatketaan ja syvennetään harjoittelua tuolitekniikoiden sekä muiden tunnekeskeisen terapian interventioiden soveltamisessa. Uusina teemoina ovat sallivuuden lisääminen tunteita kohtaan; ahdistuneisuuden ja sen alla ovien haavoittuvuuksien kanssa työskentely; sekä tunteiden rauhoittamisen eri tekniikat. Lisäksi paneudutaan siihen, miten ’tunnemarkkerit’ ja tapausjäsennys ohjaavat interventioiden valintaa.

Käsiteltäviä teemoja ovat:

  • Tunne, tunnetyypit ja tunneprosessit terapiassa
  • Tunnekatkosten huomaaminen ja sallivuuden lisääminen tunteita kohtaan 
  • Ahdistuneisuuden ja huolien kanssa työskentely
  • Tunteiden rauhoittamisen tekniikat
  • Terapeuttiset tehtävät ja tunnemarkkerit
  • Tapausjäsennys terapiatyön ohjaajana 

Työskentelyä havainnollistetaan useilla käytännön esimerkeillä ja kokemuksellisilla harjoituksilla.

Koulutus on tarkoitettu psykologeille, psykoterapeuteille, psykiatrisille sairaanhoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille ja muille terapeuttista työtä tekeville. Koulutus soveltuu erinomaisesti jatkokoulutukseksi lyhytterapeuttisen työotteen koulutusjakson käyneille, mutta siihen voi osallistua myös itsenäisenä koulutuksena. Koulutus on tarkoitettu Tunnekeskeinen terapia (EFT): Teoriasta käytäntöön I, peruskurssin suorittaneille tai muuten EFT:n perusteet hyvin hallitseville.

Erkki Heinonen

Kouluttajana

Kouluttaja toimii professori, psykoterapeutti Erkki Heinonen

Erkki on työskennellyt puolitoista vuosikymmentä kliinikkona, psykoterapian tutkijana ja opettajana Pohjois-Amerikassa ja Suomessa. Hän on kouluttautunut Torontossa tunnekeskeiseen psykoterapiaan sen kehittäjän, professori Leslie Greenbergin ja hänen kollegoidensa opissa vuosina 2017-2019. Hän on kansainvälisen International Society for Emotion-Focused Therapyn sertifioima terapeutti.

OSTA KOULUTUS VIIMEISTÄÄN 19.3.2024

Paikkoja on rajoitetusti ja ne annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Sitovat ilmoittautumiset ostamalla koulutuksen koulutuskaupasta.

Lisätietoja Shortumin koulutuksista

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluatko tehdä tehdä ryhmävarauksen koulutuksiin?

Lisätietoja Shortumin koulutuksista saat suoraan Leenalta.

LeenA Särkelä

Koulutustalon johtaja
leena.sarkela@shortum.fi
+358 41 517 8088