Töihin Shortumiin

tule Mukaan Shortumin kasvavaan ja kehittyvään joukkoon!

Toimipisteemme laajenee helmikuun 2018 alussa. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Olemme kuulolla pätevien, kehittymis- ja kehittämishaluisten työ- ja organisaatiopsykologien, työterveyspsykologien ja psykoterapeuttien suhteen. Psykoterapeuttina koulutustaustasi voi olla yhtä hyvin kognitiivinen, kognitiivis-analyyttinen, psykodynaaminen tai integratiivinen, kunhan ajattelutapasi on joustava ja sinulla on aito kiinnostus myös lyhytterapeuttiseen työskentelyyn. Lyhytterapeuttisen työotteen ei tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu, sillä tarjoamme säännöllisin väliajoin mahdollisuuden koulutuspakettiin, jonka myötä voit joko oppia tai muistuttaa mieleesi tapausjäsentelyyn perustuvan, joustavasti strukturoidun työskentelyn salat. Asiakkaan tilanteen pätevä alkuarviointi ja edistymisen seuranta on osa palvelutarjontaamme ja laatuvisiotamme.

Toimintamme ei rajoitu psykoterapiapalveluihin, vaan olemme myös valmentavan työskentelyn vahva osaaja, joka pystyy vastaamaan niin avainhenkilöiden, tiimien kuin kokonaisten organisaatioiden kehittymistarpeisiin.  

Shortum on enemmän kuin seinät

Meillä et jää yksin asiakkaasi kanssa, sillä Shortum on työyhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan kollegiaaliseen keskusteluun kuukausittaisen työnohjauksen ja säännöllisten koulutuspäivien lisäksi. Tilamme on suunniteltu niin, että niissä viihtyvät niin asiakkaasi kuin sinä itsekin. Henkilökunnan loungessa voit vetää henkeä ja keskittyä kaikessa rauhassa – isompaan irtiottoon taas tarjoaa mahdollisuuden Spektrin 24/7 avoinna oleva kuntosali. Eikä siinä kaikki: talossa on myös kaksi viihtyisää ravintolaa sekä kampaamo- ja hierontapalveluita. 

Entä kutkutteleeko kouluttajan rooli sinua?

Lyhytterapeuttisen työotteen eteenpäinvieminen on tärkeä osa toimintaamme. Koulutamme myös jatkuvasti uusia kouluttajia. 

Alkoiko tuntua siltä, että olet selvä shortumilainen? Siinä tapauksessa ota yhteyttä Katriin, 040 7417795, tai Liisaan, 040 7791829, niin puhellaan! Työelämätaloon kuitenkin rekrytoidaan toistaiseksi lähinnä kokeneita asiantuntijoita.

Ota yhteyttä